ΕΣΑΚΕ | Πάλμερ: "Αυτή είναι η δουλειά μου...!"

Πήρε... φόρα ο Κέβιν Πάλμερ, ο οποίος κέρδισε για δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές το βραβείο του MVP, με τον εκρηκτικό Αμερικανό γκαρντ του ΚΑΟΔ να εξηγεί με νόημα ότι "αυτή είναι η δουλειά μου", ενώ ευχαρίστησε και πάλι συμπαίκτες, προπονητές, αλλά και τους Δραμινούς φιλάθλους!

Ο 26χρονος Πάλμερ ήταν ασταμάτητος και οδήγησε τον ΚΑΟΔ στη νίκη επί του Κολοσσού με 25 πόντους (6/6 βολ., 8/11 δίπ., 1/3

τρίπ.), 14 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 6 ασίστ και 1 κόμιψο σε 38 λεπτά συμμετοχής, "σπάζοντας" τα... κοντέρ, αφού συγκέντρωσε 48 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της. Αλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου και γι’ αυτό με απέκτησε. Με τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε δείξαμε ότι η ομάδα δεν έπρεπε να είναι στις τελευταίες θέσεις. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος και αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Στα παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσουμε χωρίς το άγχος του αποτελέσματος να τελειώσουμε όμορφα το πρωτάθλημα. Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω του προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν να αποδίδω αυτό που μπορώ όπως και τον κόσμο της Δράμας που με στηρίζει και με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα", υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Κέβιν Πάλμερ για την ανάδειξή του σε MVP της 22ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα