ΕΣΑΚΕ | MVP στο... πρώτο μισό ο Παππάς!

Πραγματοποίησε φοβερές και τρομερές εμφανίσεις, διέλυσε ουκ ολίγες άμυνες και ήταν αν μη τι άλλο το "βαρύ πυροβολικό" του Πανιωνίου στο πρώτο μισό της φετινής Α1! Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Παππά, ο οποίος αναδείχθηκε -και όχι άδικα- σε πολυτιμότερο παίκτη του α' γύρου του πρωταθλήματος!

Τα πράγματα φάνηκαν από νωρίς για τον φετινό ηγέτη των "κυανέρυθρων", Νίκο Παππά. Συγκεκριμένα από την 3η αγωνιστική και την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα, όπου πήρε... "φωτιά", φορτώνοντας το καλάθι της Ενωσης με 32 πόντους,

8 ριμπάουντ και 9 κερδισμένα φάουλ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Εκείνη η σπουδαία εμφάνιση αποδείχτηκε απλώς η αρχή για τον Παππά, ο οποίος μέχρι να πέσει η αυλαία του α' γύρου, κατάφερε να ξεπεράσει άλλες δύο φορές τους 30 πόντους... Απέναντι στον Κολοσσό, την 4η αγωνιστική (31π., 6 ριμπ., 5 ασίστ., 3 κλεψ.) και στο "θρίλερ" της Πάτρας, που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, για την 9η αγωνιστική (31π., 5 ριμπ., 4 ασίστ).

Ετσι, οι εμφανίσεις του δεν θα μπορούσαν να μην τον αναδείξουν σε MVP της πρώτης στροφής του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας την προτίμηση των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμα ένας παίκτης του Πανιωνίου, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, με 10 ψήφους, ενώ από 4 είχαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ του ΑΓΟΡ.

Αναλυτικά η ψηφοφορία:

Νίκος Παππάς (Πανιώνιος): 28

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Πανιώνιος): 10

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός): 4

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός): 4

Μπρεντ Πετγουέι (Ρέθυμνο AEGEAN): 4

Τερελ Στόγκλιν (Ηλυσιακός): 2

Νίκος Λιακόπουλος (Πανελευσινιακός): 2

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός): 2

Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ): 2

Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός): 1

Μιχάλης Πελεκάνος (Άρης): 1

Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός): 1

Αντώνης Ασημακόπουλος (Άρης): 1

Ερικ ΜακΚόλουμ (Απόλλων Πάτρας): 1

Σύνολο ψήφων: 63

Keywords
Τυχαία Θέματα