ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Τελειώνει του Καμαριώτη, επαφές με Πλιούκα

Η προετοιμασία του Ερμή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις, με μοναδικό απόντα τον αρχηγό Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει πάρει μία επιπλέον εβδομάδα άδεια λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή μη του Θάνου Καμαριώτη στον Ερμή καθώς θα γίνει το βράδυ συνάντηση με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο βρίσκεται και το θέμα της επιστροφής του Χάρη

Πλιούκα ο οποίος δεν συμφώνησε με τον Άρη ενώ οι προτάσεις που έχει δεχτεί από το εξωτερικό δεν είναι προτεραιότητά του. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερμή, κο Δημήτρη Χρήστιδη και η απάντησή του αναμένεται πολύ σύντομα.

Τέλος και μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Σάββα Ηλιάδη, η διοίκηση του Ερμή ευχαρίστησε τον αθλητή με επίσημη ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σάββα Ηλιάδη για τις χαρές που χάρισε σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ερμή με τη μεγαλειώδη προσφορά του την περσινή χρονιά. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα