ΕΛΛΑΔΑ | Πρωτιά για ΧΑΝΘ στα 32α Γεωργούδεια

Για 32η χρονιά και μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τον αδικοχαμένο αθλητή του Ερμή, Δήμο Γεωργούδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από 32 χρόνια αγωνιζόμενος με τα χρώματα την ομάδα του Λαγκαδά, διεξήχθη το τουρνουά "Γεωργούδεια".

Την πρώτη θέση κατέλαβε επάξια η ΧΑΝΘ, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε το Πευκοχώρι, στην 3η το Στρατώνι και στην 4η ο διοργανωτής Ερμής Λαγκαδά.

Η ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ νίκησε στον

ημιτελικό τον Ερμή και 66 - 59 και στον τελικό το Πευκοχώρι με 73 - 64. Την προηγούμενη ημέρα, το Πευκχώρι, κέρδισε στον 2ο ημιτελικό το Στρατώνι με 91 - 81 στην παράταση. Στον μικρό τελικό, ο Ερμής ηττήθηκε από το Στρατώνι με 72 - 73.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο πλέι μέικερ της ΧΑΝΘ, Ορέστης Ματενίδης.

Οι πόντοι του Ερμή Λαγκαδά στα 2 παιχνίδια:

με ΧΑΝΘ: Καϊκλής, Ιωακειμίδης, Trtic 15(1), Σιγκούνας 12, Ηλιάδης 15(1), Καμαριώτης 7, Καλογιαννίδης, Πιλκούδης 4, Στεφανίδης, Σικαλίδης 4, Βράγγας, Τσιόγκας 2.

με Στρατώνι: Καϊκλής, Ιωακειμίδης 9(1), Trtic 16(1), Σιγκούνας 12, Ηλιάδης 5(1), Καμαριώτης 9(1), Καλογιαννίδης 9(1), Πιλκούδης 2, Στεφανίδης, Σικαλίδης 7, Βράγγας, Τσιόγκας 5(1).

Τις βραβεύσεις στους νικήτες έκαναν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Λαγκαδά κος Μοσκίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Μισχόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σισκούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα