ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Ντύνεται στα πράσινα ο Γαλιώτος!

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακόμιση του Γιώργου Γαλιώτου στον Ερμή Λαγκαδά! Ο δυναμικός σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλες με τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην πόλη...

Μάλιστα, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις και το ντεμπούτο του θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής κόντρα στην Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά.

Το συγκεκριμένο

παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια και το σημαντικό είναι πως λύνεται το πρόβλημα στην φροντ λάιν, όχι μόνο με την έλευση του Γαλιώτου, αλλά και με την επικείμενη επιστροφή του προερχόμενου από τραυματισμό, Αλέξη Σιγκούνα.

Συν τοις άλλοις, χαμόγελα υπάρχουν και για τον Παντελή Παπαϊωακείμ, που άφησε το στίγμα του κόντρα στην Καβάλα, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του με 11 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής.

"Κέρδος" από τον αγώνα με την Καβάλα ήταν και το γεγονός πως πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι νεαροί παίκτες, με τον Φίλιππο Καλογιαννίδη να παίρνει αυξημένες αρμοδιότητες σε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής, ενώ όσο περνάει ο καιρός, τόσο βρίσκει ρυθμό και ο Γιάννης Καϊκλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα