ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Η συμβολή του... φρέσκου αίματος

Μετά από ισάριθμες ήττες από Κόροιβο Αμαλιάδας και Φιλαθλητικό, ο Ερμής Λαγκαδά μπορεί να έπαιξε με την... φωτιά, όμως δεν "κάηκε" κόντρα στον Ηρακλή, επικρατώντας στην παράταση με 70-67.

Κι αν τα όσα έκαναν οι "παιγμένοι" Σάββας Ηλιάδης, Αλέξανδρος Σιγκούνας και Μίλαν Τρτιτς ήταν λίγο, πολύ αναμενόμενα, τι να πει κανείς για τους δύο διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα των Νέων Ανδρών, Φίλιππο Καλογιαννίδη-Θάνο Καμαριώτη;

Ο πρώτος, ο

οποίος μάλιστα έπαιξε και στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχε 9 πόντους, με 4/4 βολές, 1/3 δίποντα και 1/3, σε συνδυασμό με... σκυλιάσα άμυνα, ξεδιπλώνοντας πολλές πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Θετική παρουσία είχε και στην πρεμιέρα κόντρα στον Κόροιβο...

Μεγάλη εμφάνιση σε όλους τους τομείς πραγματοποίησε και το "alter-ego" του, Θάνος Καμαριώτης. Ο νεαρός φόργουορντ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις από το ματς με τον Φιλαθλητικό, σταματώντας στους 8 πόντους με 3/5 βολές, 1/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα, προσθέτοντας επίσης 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Καθοριστικός ήταν και ο Θανάσης Ιωακειμίδης, ο οποίος ωστόσο δεν λογίζεται ως... μικρός, παρότι είναι U22. Το τρίποντό του στην παράταση ήταν καθοριστικό. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως επέστρεψε δυνατός ο Μπάμπης Παρίτσης, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα