ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Χρηστίδης: "Εχουμε καταντήσει επαίτες!"

Ο Ερμής Λαγκαδάς ήταν μία από τις έξι ομάδες που ζήτησαν την αναβολή του πρωταθλήματος της Α2 και ο πρόεδρος, Δημήτρης Χρηστίδης έμεινε σταθερός στην άποψή του να μην ξεκινήσουν οι αγώνες, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι του μπάσκετ έχουν καταντήσει επαίτες.

Ο Δημήτρης Χρηστίδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η κίνηση των έξι ομάδων της Α2 δεν είναι κόντρα στην ομοσπονδία η οποία είναι γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να δώσει λύση

σχετικά με το θέμα της προϋπολογιζόμενης επιχορήγησης από την πολιτεία για τη σεζόν 2010 – 2011. Ωστόσο επειδή το πρόβλημα για τις ομάδες είναι μεγάλο, δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο υπομονή. Έχουμε γίνει ελλειμματικοί τόσο απέναντι στους αθλητές όσο και απέναντι στην κοινωνία. Κάποιοι κινδυνεύουν να πάνε φυλακή.


Όλοι μας λένε ότι έχουμε δίκαιο αλλά που να το βρούμε. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκατασταθεί η αδικία όπως άλλωστε συνέβη πολλάκις στο ποδόσφαιρο με παρέμβαση του Υφυπουργού κου Ιωαννίδη διαμέσου του ΟΠΑΠ. Άλλωστε αυτά που διεκδικούμε εμείς είναι ψίχουλα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Θέλουμε την ομοσπονδία δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα μας. Δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι ο μόνος τρόπος πίεσης που μας έχει απομείνει. Έχουμε καταντήσει επαίτες! Γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη του ΠΣΑΚ όπως και πληροφορούμαι ότι και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2 διατείνονται θετικά. Άλλωστε μια θετική εξέλιξη θα βοηθήσει συνολικά όλες τις ομάδες της Α2".

Keywords
Τυχαία Θέματα