ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Μπαξεβάνης: "Δίκαια θα ανέβει ο Απόλλωνας"

Ο Αντώνης Μπαξεβάνης παραδέχθηκε την δίκαιη επικράτηση του Απόλλωνα επί του Ερμή Λαγκαδά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνολικότερη παρουσία της ομάδας της Πάτρας καθώς και στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2.

"Ξέραμε εκ των προτέρων πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς δεν φημιζόμαστε για τα καλά εκτός έδρας παιχνίδια μας. Ζητούμενο είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν μέχρι το τέλος στο παιχνίδι και μέχρι έναν βαθμό το πετύχαμε. Στο 35 του αγώνα αν δεν κάνω λάθος η διαφορά ήταν στους επτά πόντους. Ήμασταν άστοχοι στα τρίποντα και οι δυο ομάδες με 1/19 και

1/20 αλλά ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός, έχοντας τους δυο ψηλούς σε καλή μέρα και δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε…", δήλωσε ο τεχνικός του Ερμή Λαγκαδά ενώ στην συνέχεια ανέφερε:

"Η ομάδα του Απόλλωνα είναι μια από τις δύο καλύτερες του πρωταθλήματος, και δίκαια θα ανέβει και της αξίζει λόγω ομάδας, πορείας και κόσμου, εύχομαι καλή πορεία και στην επόμενη κατηγορία. Τώρα πιστεύω πως το πρωτάθλημα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στις οχρώ ομάδες από την μέση και κάτω, καθώς καμία –σίγουρα- δεν μπορεί να πει ότι έχει σωθεί, έχει αρκετές αγωνιστικές ακόμα".
Πηγή: sportfmpatras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα