ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Ανακοίνωσε Πέρκο και Γεροφώτη

Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Πέρκο, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν

Ο Στέφανος Πέρκος έχει διετελέσει προπονητής της ομάδας πριν από 15 περίπου χρόνια όταν αυτή αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ. Την τελευταία διετία ήταν βοηθός προπονητή στον Ερμή, ενώ έχει διετελέσει βοηθός προπονητή στα Τρίκαλα και στον Μακεδονικό στην Α1.

Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοίνωσε επίσης την συνεργασία του με τον Δημήτρη

Γεροφώτη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Πέρκου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας ενώ παράλληλα θα αναλάβει και το εφηβικό τμήμα του Ερμή. Ο Δημήτρης Γεροφώτης την τελευταία διετία διετέλεσε προπονητής της Χαλκηδόνας την οποία και οδήγησε στην Β' Εθνική ενώ κατά το παρελθόν έχει διετελέσει βοηθός προπονητή στο Πανόραμα και τη Θέρμη στην Β' Εθνική.

"Η αναπτυξιακή πολιτική του Ερμή Λαγκαδά που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, θα αποτελέσει και τον βασικό πυλώνα της πορείας της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Το περσινό ρόστερ είχε μ.ο. ηλικίας τα 24 έτη καθώς οι προσθήκες των Ηλιάδη, Κέκελη κρίθηκανα απαραίτητες για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας. Ωστόσο φέτος θα δωθεί ακόμη περισσότερος χρόνος στους "μικρούς" της ομάδας που αποτελούν και τη χρυσή ελπίδα του Ερμή.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει φέτος ο διεθνής έφηβος Θάνος Καμαριώτης όπου προορίζεται για τη θέση του βασικού στο "3". Από κοντά και οι Γκόνος, Ζησόπουλος, Δέτσικας που θα αποτελούν τα back up στις θέσεις "1", "2", "3". Οι τρεις αυτοί έφηβοι έλαβαν μικρό χρόνο συμμετοχής την περσινή χρονιά, ωστόσο για φέτος οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες μιας και θα έχουν ολοκληρώσει και τις σχολικές τους υποχρεώσεις.΄

Η διοίκηση του Ερμή θέλει να προσθέσει 2 ακόμη έφηβους στο ρόστερ της, έναν για τη θέση του βασικού στο "4" και άλλον έναν για back up στο "5".

Από όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι τη φετινή χρονιά ο Ερμή θα πορεύτεί με 6 έφηβους και 6 άνδρες κάτι που αποτελούσε και την προγραμματική βάση του 3ετούς πλάνου που χάραξε πέρσι η διοίκηση της ομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα