ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σε ρυθμούς τελικών το «Pick N’ Roll»

Οι Σπερς προηγούνται με 3-2 των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του ΝΒΑ και το «Pick N’ Roll» της Τρίτης (18/6-21.00) μεταφέρει τον παλμό των τελικών από την Αμερική, όπου βρίσκονται οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ TV Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης.


Ο Μπορίς Ντιό λίγο μετά την τρίτη νίκη των Σπερς εξηγεί πώς σταμάτησε τον Λε Μπρον Τζέιμς, την ίδια ώρα που ο συμπαίκτης του Μάνου Τζινόμπιλι έκανε την καλύτερη εμφάνιση

του στη σειρά, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπατριώτες του Αργεντινούς, οι οποίοι ταξίδεψαν για χάρη του από το Μπουένος Αϊρες και το Ροζάριο στο Σαν Αντόνιο.

Ο Σέιν Μπατίερ των πρωταθλητών Χιτ στέλνει μήνυμα μέσω της κάμερας του ΟΤΕ ΤV στον (παλιό συμπαίκτη του) Βασίλη Σπανούλη και του δίνει ραντεβού για ούζο στην Αθήνα!
Επίσης ο Τζεφ Βαν Γκάντι μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση του με τον Σπανούλη στους Ρόκετς κι εξηγεί γιατί δεν μπόρεσε ο Έλληνας διεθνής να μείνει περισσότερο στο ΝΒΑ.
Ο αρχηγός των Χιτ Γιουντόνις Χάσλεμ αναλύει τον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα του Μαιάμι, ενώ ο Γκάρι Νιλ των Σπερς εξηγεί πως η Ευρωπαϊκή του περιπλάνηση σε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία τον βοήθησε να φθάσει στο ΝΒΑ.

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του κομισάριου του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν και του διαδόχου του Άνταμ Σίλβερ με τον δεύτερο να τονίζει πως η Ελλάδα είναι το… κατάλληλο μέρος για να δημιουργηθεί μια Ευρωπαϊκή ομάδα στο ΝΒΑ!

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει αφιέρωμα στον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό και στην σειρά των τελικών του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Η εκπομπή έχει γυριστεί από το Άλαμο του Σαν Αντόνιο, ως το «AT&T Center», των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μην χάσετε, λοιπόν, το «Pick N’ Roll» της Τρίτης (18/6-21.00) στον ΟΤΕ SPORT 3!

Keywords
Τυχαία Θέματα