ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πού ήταν πριν πάει στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, ο Χριστοδούλου…;

Πολύ πλούσιο θα είναι το δεύτερο «JUMP SHOOT» της σεζόν.

Στην αυριανή εκπομπή του ΑΡΤ (13.00-14.00) με παρουσιαστή τον Τόλη Κοτζιά, ο πρώην προπονητής της Γεωργιανής ΜΙΑ (με την οποία κατέκτησε το νταμπλ), Γιώργος Κετσελίδης (παλιότερα άμεσος συνεργάτης προπονητή σε Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις και Πανελλήνιο), θα αναλύσει την Εθνική και το Ευρωμπάσκετ, που έχουμε μπροστά μας. Θα μιλήσει επίσης για τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού

και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Σπέσιαλ αφιέρωμα του Παύλου Σφενδυλάκη στην Εθνική και στο Ευρωμπάσκετ. Οι αντίπαλοι, τι λένε οι διεθνείς, ο πρωτάρης Καββαδάς.

2) Ο Ολυμπιακός πήρε τον Κύπριο, Ανδρέα Χριστοδούλου, που λίγες μέρες πριν είχε δώσει το παρών στη πρώτη προπόνηση του Αρη. Πλάνα από τον νέο παίκτη των Πειραιωτών.

3) Το πρωτάθλημα της Α1 θα έχει πολύ θέαμα: ο νέος ξένος του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στίβενς, εγγυάται για αυτό.

4) Η Νέα Κηφισιά ξεκίνησε προετοιμασία για το πρώτο της ταξίδι στην Α1. Τι είπαν στη κάμερα του ΑΡΤ Παναγιώτης Λατσούδας, Παπαθεοδώρου, Μενουδάκος, Διαμαντόπουλος, Βασίλιεβιτς, Κρόκερ και Τσαλδάρης.

5) Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2. Τι είπαν στη κάμερα του ΑΡΤ Ζιάγκος, Φαλέκας, Καράμπουλας και Τσιάκος.

6) Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι η νέα ελπίδα του Πανιωνίου. Μίλησε στη κάμερα του ΑΡΤ για τα όνειρά του με την φανέλα των Νεοσμυρνιωτών.

7) Ρετρό: όταν ο Πανιώνιος έπαιζε Ευρωλίγκα και νικούσε στη Γλυφάδα την Ούλκερ. Με Φάνη, Γκάτλιν, Μποσγανά και Καράγκουτη.

8) Μεγάλο αφιέρωμα στον μοναδικό Χακίμ Ολάζουον.

9) Πλάνα και δηλώσεις των Λούντζη, Μπολάτογλου από το τουρνουά παμπαίδων, που έγινε στην Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα