ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ολυμπιακός, έτοιμος για όλα

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα φέτος στην καλή πορεία του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πώς ο Ολυμπιακός

έκανε το 1-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τι είπαν Ιβκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Παπανικολάου, Περπέρογλου και Βουγιούκας, στο ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη.

2) Το χρονικό του πρώτου τελικού, που δεν έγινε ποτέ… Το σπασμένο πούλμαν, εικόνες από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

3) Ο Ικαρος Καλλιθέας τίμησε πολλούς σπουδαίους αθλητές του μπάσκετ και όχι μόνο. Εκεί δέσποσε η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.

4) Πλάνα από το τελευταίο ματς του Κολοσσού με τον Πανιώνιο για την τρίτη θέση.

5) Ρετρό με τα ματς: Ηράκλειο-ΑΕΚ (με Νιξ, Κάρτερ, Ουίλι Άντερσον, Λάσα), Απόλλων Πατρών-Αρης (με καλάθι του Βετούλα στην εκπνοή), ΠΑΟΚ-Παπάγου (με Στογιάκοβιτς), Ηρακλής-Δάφνη και Περιστέρι-Λάρισα.

6) Η Θάντερ έστειλε για…διακοπές τους Λέικερς. Δείτε το πώς.

7) Η Α2 τελείωσε με την ΑΕΚ να κερδίζει την Κηφισιά. Δείτε τι είπαν μετά το τέλος του ματς το αφεντικό της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο προπονητής της, Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο έμπειρος πλέι-μέικερ των «κιτρινόμαυρων», Αλέξης Φαλέκας.

8) Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος και Γιώργος Καλαφατάκης δίδαξαν στο σεμινάριο της Δράμας. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.

9) Ρετρό με Α2 και αγώνα Μίλωνα εναντίον Αλίμου. Μίχαλος, Σιάτρας και Ρήγος κόντρα σε Μισιακό, Καρβούνη και Ξηρογιάννη.

10) Η Ευρώπη παίζει μπάσκετ. Δείτε πώς η Σάσσαρι απέκλεισε την Βίρτους Μπολόνια. Αλλά και δράση από την Ισπανία.
Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα