ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Βασιλειάδης στο Pick N Roll

Δείτε στο Pick N Roll της Τρίτης (28/1-20.30) την συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη στον Άρη Μπάρκα. Ο Ελληνας γκαρντ της Αναντόλου Εφές μιλάει για την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά δεν ξεχνάει την θητεία του στο Μπιλμπάο παρέα με τον Φώτη Κατσικάρη και τον Νίκο Ζήση.

Ο συμπαίκτης του Βασιλειάδη Ζόραν Πλάνινιτς πέτυχε στον αγώνα της Εφές με την Αρμάνι ένα απίστευτο τρίποντο, το οποίο είναι το δεύτερο πιο μακρινό στην ιστορία του μπάσκετ. Μάθετε σε ένα βίντεο αφιερωμένο στα μπάζερ μπίτερ πιο είναι το πρώτο!

Επίσης ο μεγάλος άτυχος Τζέρεμι

Γκρέιντζερ των Τρικάλων περιγράφει στον Ρήγα Δάρδαλη το ατύχημα που είχε και θα τον αφήσει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ευτυχώς δεν θα δώσει τέλος στην καριέρα του.

Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του μπάσκετ πλησιάζει και ο Κώστας Κατέβας αναλύει τις πιθανότητες της Ελλάδας να πάρει wild card, αλλά και τις επιλογές του Μάικ Σιζέφσκι για την Εθνική Αμερικής.

Μην χάσετε το βίντεο με όλα τα κατορθώματα των τριών Ελλήνων (Αντετοκούνμπο, Κουφού, Καλάθη) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά κι αυτό με τις απίθανες επιδόσεις του Σέρχιο Γιουλ στον τελευταίο αγώνα της Ρεάλ απέναντι στην Μάλαγα.

Στο στούντιο καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μιλάει για το νικητήριο τρίποντο του απέναντι στον ΚΑΟΔ και για την πορεία της Νέας Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα