ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | "Ο Πεδουλάκης έχει πάρει ήδη το Κύπελλο...."

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Περιστέρι, Κωνσταντίνος Κώτσης, βρέθηκε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και μίλησε στους σπουδαστές δημοσιογραφίας για την ομάδα των δυτικών προαστίων αλλά και για διάφορα θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κωνσταντίνος Κώτσης για:

...το Περιστέρι: "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια

σε όλους τους τομείς. Είμαστε κοντά στο να υλοποιήσουμε τον βασικό μας στόχο, που είναι η παραμονή στην Α1".

...το ενδεχόμενο διεξαγωγής του πρωταθλήματος χωρίς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Είναι ευλογία, που υπάρχουν αυτές οι ομάδες. Σε κάνουν να θες να γίνεις πιο δυνατός. Αλήθεια, όμως, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να τις πλησιάσεις και να τις απειλήσεις. Η ψαλίδα έχει μεγαλώσει ανάμεσα στις δύο ομάδες και τις υπόλοιπες".

...το ενδιαφέρον του κόσμου για το ελληνικό μπάσκετ: "Έχει γίνει λάθος στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Έχουμε μείνει πολύ πίσω. Παλιά παίρναμε πολλά χρήματα από την τηλεόραση και επαναπαυθήκαμε εκεί. Ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Πριν από κάποια χρόνια, περίπου δέκα, είχαν πει στον Θανάση Γιαννακόπουλο να φτιάξει μπουτίκ για να έχει έσοδα ο Παναθηναϊκός. Και ο Γιαννακόπουλος είχε απαντήσει: "Είστε τρελοί, θα πάρω τα λεφτά του κόσμου".

...τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια: "Όταν διαδέχεσαι τον Ομπράντοβιτς, είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι στιγμής ο Αργύρης έχει πάρει ήδη το Κύπελλο..."

Keywords
Τυχαία Θέματα