ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Φιλικό κατά του "Human Trafficking"

Παρουσία 8000 περίπου μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, φιλικός αγώνας μεταξύ ανθρώπων του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και του Εθελοντισμού, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού κατά του Human Trafficking.

Τον αγώνα διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Διατροφής και ʼθλησης, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ, το ΚΕΕΛΠΝΟ,

το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΙΟΜ), τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και τη UNICEF.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής:

Aσπρη ομάδα: Τζαλαλής Σ., Τρεκματζή Β., Peja Stojankovich, Κωνσταντινίδου Α., Βλάχος Π., Μουζουράκης Π., Τότσικας Α., Λαγούτης Π., Κωνσταντόπουλος Δ., Γκούμας Γ., Παπανικολάου Δ., Περιβολάρης Π., Αναδιώτης Ν.
Προπονητής: Ντάκουλας Β., Robinson A.

Μπλε ομάδα: Πατουλίδου Β., Κωστάκη Α., Χαλικιά Κ., Πασχαλίδης Μ., Ιωάννου Μ., Στάνκογλου Γ., Μοσκόφ Η., Λιμνιάτης Γ., Κωνσταντινίδης Κ., Πρωτόπαπας Τ., Γαλακτερός Ν., Γιαννούλης Ι.
Προπονητής: Παταβούκας Κώστας.

*Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές υπέγραψαν διακήρυξη κατά της σύγχρονης δουλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα