ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ελληνιάδης: "Ο Σχορτσανίτης είναι αδερφός μου…"

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13.00-14.00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ).Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Την δράση στα πλέι-οφ. Την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού στη Καλλιθέα και την πλάκα, που έκανε, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης

με τον Σταύρο Ελληνιάδη. Πώς ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πάτρα.
2) Ρετρό με τελικό Κυπέλλου του 1998 ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Πλάνα και στιγμές, που μάλλον δεν έχετε δει.
3) Οι Ελληνες βετεράνοι πήγαν και έπαιξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Δείτε τα εντυπωσιακά καρφώματα του Γιάννη Γιαννούλη, αλλά και της Πηγής Δεβετζή. Δείτε επίσης σε δράση Μπάνε Πρέλεβιτς, Αγγελο Κορωνιό, Νάσο Γαλακτερό και Γιώργο Σιγάλα.
4) Πλούσια δράση από το ΝΒΑ.
5) Ρετρό με Δάφνη εναντίον Παπάγου. Μπιλής, Κωνσταντώνης και Τσίτουμ απέναντι σε Σκαραφίγκα, Γκάρο και Λογοθέτη.
6) Η Triple Crown Basketball γνωστοποίησε για 5η συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Triple Crown Basketball Summer Camp powered by Milko! Απώτερος στόχος του 5ου Triple Crown Basketball Summer Camp powered by Milko είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο του μπάσκετ! Εσείς δεν έχετε παρά να στείλετε όνομα και επίθετο στη σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK για να μπείτε στη κλήρωση για δύο συμμετοχές στο Camp (για παιδιά από 4 έως 18 ετών).
Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα