ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Tο Biofit Basketball Camp σας μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ

Το πρώτο Biofit Basketball Camp που φέρει την υπογραφή του Κώστα Καϊμακόγλου, θα προσφέρει την ευκαιρία στους νεαρούς λάτρεις του αθλήματος την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από το μπάσκετ.

Το πρώτο Biofit Basketball Camp ανοίγει τις πύλες του για δύο περιόδους στον Δήμο Ερμιονίδας( 18-30 Ιουνίου) με την υπογραφή του Κώστα Καϊμακόγλου.Οσοι επισκεφτούν το B.B.C. θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία εβδομάδα μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος και να γνωρίσουν από κοντά προσωπικότητες του χώρου.


Το B.B.C. έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός προγράμματος το οποίο θα συνδυάζει

την μάθηση και την ψυχαγωγία.


Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του camp o Φάνης Κουμπούρας εν ενεργεία παίκτης Α1 κατηγορίας (διεθνής) και απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση. Μαζί του ένα προπονητικό επιτελείο από εξειδικευμένους στις ηλικίες αυτές προπονητές.


Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους: Ακη Καλαιτζάκη(καθηγητής φ.α-προπονητής μπασκετ-διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες). Σκορδή Γιάννη(καθηγητής φ.α-προπονητής μπασκετ-συνεργάτης στις εθνικές ομάδες νεανίδων). Μέξη Δημήτρη(καθηγητής φ.α- προπονητής μπασκετ).


Το πρόγραμμα εκτός από βελτίωση δεξιοτήτων θα περιλαμβάνει πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια,εκπλήξεις και δώρα για τους νικητές.
Το B.B.C. θα διεξαχθεί στο κλειστο γυμναστήριο Γ.&Ε. ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ (ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ) 18-30 ΙΟΥΝΙΟΥ.
18-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 8-14 ΕΤΩΝ

25-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 15-18 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα