ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Pick N Roll με πολύ ΝΒΑ

Το «Pick N Roll» έρχεται το βράδυ της Τρίτης (21.00-05/02) στον ΟΤΕ SPORT3 με θέματα απ’ όλο τον μπασκετικό πλανήτη.

Δείτε τον Αμάρε Στανταμάιρ να εξηγεί στον Ρήγα Δάρδαλη πόσο τον βοήθησε ο παλιός του συμπαίκτης Ιάκωβος Τσακαλίδης, να μιλάει για τη σχέση του με τον Καρμέλο Άντονι, αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο που φθάνει ως τη Σιέρα Λεόνε!

Επίσης ο παλιός αστέρας των Νικς και νυν ασίσταντ τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Νέας Υόρκης Άλαν Χιούστον αναλύει τους λόγους που οι Νικς δεν κράτησαν τα δικαιώματα του

Κώστα Παπανικολάου και τον έδωσαν ανταλλαγή στο Πορτλαντ, ενώ ο Τάισον Πρινς μιλάει για τα χρόνια της δόξας των Πίστονς.

O Κυριάκος Κουρουτσαβούρης αναλύει τα ζευγάρια του Ισπανικού Κυπέλλου μπάσκετ (Copa Del Rey), τα παιχνίδια του οποίου θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από τα κανάλια του ΟΤΕ SPORT, ενώ ο Κώστας Κατέβας ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων. Στο στούντιο δύο παλιές δόξες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ο Μέμος Ιωάννου και ο Γιάννης Παραγιός μιλάνε για την φετινή κόντρα των αιώνιων.

Μέσα σ’ όλα ο σούπερ σκόρερ του Ηλυσιακού Τέρι Στόγκλιν αποκαλύπτει στον Θανάση Ασπρούλια την στενή φιλική του σχέση με αστέρια του ΝΒΑ σαν τον Αμάρε Στανταμάιρ και τον Ο Τζέι Μάγιο.

Όλα αυτά στις 9 το βράδυ της Τρίτης στ ο «Pick N Roll» με τον Βασίλη Σκουντή!

Keywords
Τυχαία Θέματα