ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | 2ο ΡΕΘΥΜΝΟ STREETBALL 2012: Είναι γεγονός γίνεται θεσμός!

Το 2o Ρέθυμνο Streetball 2Χ2 στην Ελλάδα θα αποτελέσει και πάλι ένα ξεχωριστό γεγονός στην πόλη του Ρεθύμνου!

Το event του καλοκαιριού που θα φέρει στο πιο κεντρικό σημείο της κρητικής πόλης πάνω από 120 διαγωνιζόμενους μπασκετμπολίστες για 3 ημέρες γίνεται πλέον θεσμός.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου η εν λόγω διοργάνωση αναμένεται να μονοπωλήσει, όπως πέρυσι, το ενδιαφέρον των ομάδων

και των περαστικών που γίνονται θαμώνες ενός συναρπαστικού θεάματος.

Ο Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 σε συνεργασία με τον Capital Radio 90.7, διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου, τριήμερους αγώνες Streetball 2Χ2 στην πλατεία του «Αγνώστου Στρατιώτη». Οι αθλοπαιδιές αυτές δίνουν την ευκαιρία σ’ όλους, άντρες και γυναίκες άνω των 15 ετών, να πάρουν μέρος, δημιουργώντας τις δικές τους ομάδες, με στόχο την κορυφή!

Η κορύφωση των αγώνων βέβαια θα είναι η τελευταία ημέρα (Κυριακή 15 Ιουλίου) εκεί όπου οι δύο φιναλίστ ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν λαμπρά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Νέστορας Κόμματος, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Χρήστος Ταπούτος κι ο ένας ακόμα αθλητής του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Επίσης μπασκετμπολίστες - αθλητές από την κορυφαία ομάδα της νοτίου Ελλάδας στο μπάσκετ της Α1, (Ρέθυμνο Aegean) όπως ο Γιώργος Κούμουλος, ο Νταμίρ Λάτοβιτς κι ο Απόλλωνας Τσόχλας θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την γιορτή με στόχο την προβολή του αθλήματος σε ανοικτό χώρο.

Επιπλέον, εκτός από την ομαδική προσπάθεια 2 εναντίον 2, την 3η και τελευταία μέρα (Κυριακή αντίστοιχα) θα υπάρξει διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέρος των εσόδων από το 2ο Ρέθυμνο Streetball, θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ (άτομα με αναπηρία) «Ίκαρος».

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για την αγορά ειδών ανάγκης του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ατόμων με ειδικές ανάγκες που εδρεύουν στο Ρέθυμνο.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση (κανονισμοί, ανακοινώσεις, συμμετοχές διαγωνιζόμενων) θα αναρτώνται στο site του Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 www.rethymnosportfm.gr και στην σελίδα του σταθμού στο Facebook.

Μέγας χορηγός: Ρέθυμνο Aegean

Χορηγοί:

Aegean Airlines

3E Coca Cola

Χορηγοί επικοινωνίας:

Κρητική επιθεώρηση

ΝΕΑ Τηλεόραση

www.athlitiko.gr

Ρέθυμνο ΣπορFm 103,3

Keywords
Τυχαία Θέματα