ΕΟΚ | Γιαννόπουλος "Ξαναγινόμαστε παιδιά"

Η Εθνική Ανδρών πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 και ο Χάρης Γιαννόπουλος εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Βουλγαρία ενώ στάθηκε και στο... ταξίδι στο χρόνο που έκανε με αφορμή την συμμετοχή του στο τουρνουά.

"Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της νίκης, αλλά είναι ακόμη ομορφότερο το συναίσθημα του παιχνιδιού. Αισθανόμαστε σαν να ξαναγινόμαστε παιδιά, να γυρίζουμε στα χρόνια της αθωότητας και να παίζουμε για την πλάκα μας στην παιδική χαρά. Όλο

το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως επαγγελματίες παίκτες και προσωπικά το απολαμβάνω παρά πολύ. Απ ό,τι αποδεικνύει η κοσμοπλημμύρα το απολαμβάνουν εξίσου και οι φίλαθλοι ή απλώς οι. περίεργοι που βρίσκονται εδώ.. Θα είναι ευχής έργον να συμπεριληφθεί το 3x3 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων" δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος, την ώρα που ο Κώστας Παπανικολάου έπαιρνε μια πετσέτα και του σκούπιζε τον ιδρώτα από το πρόσωπο και τα χέρια του!

"Ήταν κρύος επειδή καθόταν στον πάγκο, αλλά τον ζέστανα με τις φωνές μου και τον κοουτσάρησα καλά", είπε γελώντας ο Παπανικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα