ΕΟΚ | Επιτυχημένο το "3 με 3" σε Ελληνικό και Γαλάτιστα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα Τουρνουά "3 με 3" σε Ελληνικό-Αργυρούπολη και Γαλάτιστα. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 486 παιδιά, 417 αγόρια και 69 κορίτσια.

Στο Ελληνικό-Αργυρούπολη παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κοροβέσης και Γιάννης Μαραγκός, καθώς και ο γ.γ. της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος. Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Ζανιώτης (Δημοτικό) και Αλέξανδρος Θεοδωράκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Αλέξανδρος Στάμου (Δημοτικό) και Κωνσταντίνα Αρσένογλου (Γυμνάσιο-Λύκειο). Συμμετείχαν 161 αγόρια και 37 κορίτσια.

Στη Γαλάτιστα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θαν. Μάντζιος και ο εκπρόσωπος του Δήμου Γαλάτιστας Σάκης Ματθαίου. Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Θανάσης Παπανικολάου ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ηρακλής. Συμμετείχαν 256 αγόρια και 32 κορίτσια.

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords