ΕΥΡΩΠΗ | Σπανούλης, Αντετοκούνμπο και Σπανού στους καλύτερους

Τα ονόματα των Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων για τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη και τον καλύτερο νέο όπως ανακοίνωσε η FIBA Europe.

Ο Σπανούλης διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου παίκτη μαζί με τους Τόνι Πάρκερ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Γκόραν Ντράγκιτς (Σανς), Τζίτζι Ντατόμε (Πίστονς), Μάντας Καλνιέτις (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Νέναντ Κρστιτς

(ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ) και Πέτερι Κόπονεν (Κίμκι).

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου νέου μαζί με τους Αλεχάνδρο Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Αμεντέο Ντέλα Βάλε (Οχάιο Στέιτ), Άνζεϊς Πασέτσνικς (Ρίγα), Ντάριο Σάριτς (Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ), Ντέβον Βαν Όστρουμ (Λαμποράλ Κούτσα), Ντομάντας Σαμπόνις (Ουνικάχα Μάλαγα), Κενάν Σιπάχι (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Λούντβιγκ Χάκανσον (Μπαρτσελόνα), Ματέους Πονίτκα (Οστάνδη), Ράσμους Λάρσεν (Μανρέσα) και Βασίλιε Μίτσιτς (Μέγκα Βιζούρα).

Επίσης στο Γυναικείο μπάσκετ, το βραβείο της κορυφαίας νέας αθλήτριας διεκδικεί η Αρτεμις Σανού η οποία αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Μόρις. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνυπολογισμό της ψήφου του κοινού και των ειδικών και ισχύει μέχρι τις 31/1/2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα