ΕΛΛΑΔΑ | Μπαράζ με "άρωμα" από Α1

H κανονική διάρκεια στα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής ολοκληρώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η δράση σταματά.


Πλέον η... μπάλα μεταφέρεται στους αγώνες μπαράζ (28/4) και μερικοί εξ αυτών "ξυπνούν" μνήμες από το παρελθόν. ΑΕΚ και Ηρακλής έκοψαν δεύτερες το νήμα του πρωταθλήματος του Ομίλου του Νότου

και του Βορρά της Β' Εθνικής αντίστοιχα και θα "μονομαχήσουν" για το εισιτήριο που οδηγεί στην Α2. Επίσης, θα κοντραριστούν ο Αετός με το Αιγάλεω σε παιχνίδι κατάταξης, καθώς η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα και το "Σίτι" τερμάτισαν στην τρίτη θέση των Ομίλων του Νότου και του Βορρά της Β' Εθνικής αντίστοιχα.

Ιωνικός και Εθνικός πρωταγωνίστησαν στο περσινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ ενώ το ίδιο έπραξαν και στο φετινό της Γ΄ Εθνικής. Πειραιώτες και Νικαιώτες θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την άνοδο στην Β' Εθνική ενώ η Νίκη Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει το Κορωπί σε αγώνα κατάταξης.

Οσον αφορά ποια θα είναι η τρίτη ομάδα από τους Ομίλους του Βορρά που θα ακολουθήσει τον Αργοναύτη και το Πευκοχώρι στην Β΄Εθνική, αυτή θα κριθεί από την αναμέτρηση του Αργους Ορεστικού με τη ΧΑΝΘ ενώ ο Ηρακλής Κοζάνης και η Ελευθερούπολη θα βρεθούν αντιμέτωπες σε αγώνα κατάταξης

Keywords
Τυχαία Θέματα