ΕΥΡΩΠΗ | Πέκοβιτς: "Αδύνατο να παίξω χωρίς ασφάλεια"

Ο Νίκολα Πέκοβιτς δεν έχει καταφέρει ακόμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο στο NBA και από τη στιγμή που δεν έχει ασφάλεια δεν είναι δυνατό να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Μαυροβουνίου στα παρκέ της Σλοβενίας.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ρίσκο την απόφαση να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο τόνισε πως κατανοεί απόλυτα τη θέση της

ομοσπονδίας, η οποία δεν μπορεί να τον περιμένει.

"Δεν χωρά αμφιβολία η επιθυμία μου να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα. Ωστόσο, δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα στο ΝΒΑ και αυτό με εμποδίζει να ενταχθώ στην εθνική ομάδα. Είναι αδύνατο για μένα να αγωνιστώ χωρίς ασφάλεια. Κανένας παίκτης στον κόσμο δεν θα το έκανε αυτό. Στη δική μου περίπτωση, αν θέλω να υπογράψω για 4-5 χρόνια σε ομάδα του ΝΒΑ, είναι ρίσκο να αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ και δεν θα το πάρω", δήλωσε στην ιστοσελίδα "vjiesti.me" ο 24χρονος άσος, που την τελευταία τριετία βρίσκεται στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Όμως, παραμένει άγνωστο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

"Περίμενα να υπογράψω προτού αρχίσει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να κάνω προπόνηση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την απόφαση της ομοσπονδίας να μη με περιμένει. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου", συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα