ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός, με Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Τζάμπολ στην τελευταία στροφή της α' φάσης της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45, ΔΤ)και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα της Ζιέλονα Γκόρα (19:45, Novasports 2).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Γιώργο Πρίντεζη και Μίρζα Μπέγκιτς, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο τραυματίας

Έισι Λο. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα πρώτος και το μοναδικό κίνητρο που έχει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που... τρέχει από την αρχή της αγωνιστική περιόδου. Αδιάφορη είναι η Ζιέλονα Γκόρα που έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει ακόμα σε ποιον όμιλο του Top 16 θα βρεθεί, καθώς εκτός από το αποτέλεσμα του αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45, ΔΤ), πρέπει να μάθει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Λαμποράλ Κούτσα - Λοκομοτίβ Κούμπαν που διεξάγεται αύριο. Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση νίκης α) με νίκη της Λαμποράλ τερματίζουν στη 2η θέση ή β) με νίκη της Λοκομοτίβ τερματίζουν στην 3η θέση. Αν οι «πράσινοι» χάσουν α) με νίκη της Λαμποράλ θα είναι 4οι β) με νίκη της Λοκομοτίβ θα είναι 3οι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Παππά και Γιόνας Ματσιούλις, ενώ εκτός για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Σον Τζέιμς.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:45 Ζιέλονα Γκόρα - Ολυμπιακός 3ος Όμιλος
20:00 Αναντολού Έφες - Ρεάλ Μαδρίτης 2ος Όμιλος
21:00 Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις Κάουνας 2ος Όμιλος
21:45 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 4ος Όμιλος
21:45 Παρτίζαν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1ος Όμιλος
22:00 Μπαρτσελόνα - Μπουντιβέλνικ 1ος Όμιλος
22:00 Ναντέρ - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 1ος Όμιλος
22:00 Σιένα - Μάλαγα 3ος Όμιλος

Keywords
Τυχαία Θέματα