ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Στην Κρήτη, όπως στην Κύπρο...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Κρήτη τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (21:30, Novasports 3), στο πλαίσιο της δεύτερης και τελευταίας αγωνιστικής της τιμωρίας του.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, καθώς την ήττα της πρεμιέρας από τη Λιέτουβος Ρίτας ακολούθησε η εύκολη επικράτηση επί της Λαμποράλ Κούτσα και το

δύσκολο «διπλό» στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Επόμενος αντίπαλος η Λοκομοτίβ Κούμπαν, με τον Παναθηναϊκό να δίνει το 3ο του παιχνίδι μέσα σε διάστημα 7 ημερών, ωστόσο, να υπολογίζει κανονικά στον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος πήγε σήμερα στην Κρήτη, αν και ακόμα δεν είναι 100%, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν προβλήματα για τους «πράσινους», καθώς έτοιμος είναι ο Μάικ Μπράμος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Ρεκόρ 2-1 έχει και η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Πασούτιν (ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Άλεξ Μάριτς), που όμως έρχεται από άσχημη εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ... Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία), Πάολο Ταουρίνο (Ιταλία) και Πέταρ Ομπράντοβιτς (Βοσνία).

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Λιέτουβος Ρίτας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 4ος Όμιλος
20:15 Μπάμπεργκ - Αρμάνι Μιλάνο 2ος Όμιλος
20:45 Εφές - Ζαλγκίρις Κάουνας 2ος Όμιλος
21:30 Λαμποράλ Κούτσα - Ερυθρός Αστέρας 4ος Όμιλος
21:30 Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν 4ος Όμιλος
21:45 Στρασμπούργκ - Ρεάλ Μαδρίτης 2ος Όμιλος

Keywords
Τυχαία Θέματα