ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Κλήρωσε για Μιλάνο

Η κλήρωση των Ομίλων της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στον δρόμο προς το Μιλάνο, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ του φορ του 2014, απέφυγαν σε πρώτη φάση τους πρόωρους τελικούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βραβεύτηκε πριν από την έναρξη της διαδικασίας ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ

το αντίστοιχο βραβείο παράγοντα παρέλαβε και ο πρόεδρος της Εφές, Τουντσάι Οζιλάν.

Ο Ολυμπιακός τέθηκε επικεφαλής του Group C και θα αντιμετωπίσει την Σιένα, τη Μάλαγα, την Γαλατασαράι, την Ζιέλονα Γκόρα και την Μπάγερν Μονάχου. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Κάχα Λαμποράλ, την Λοκομοτίβ Κουμπάν, τον Ερυθρό Αστέρα στο Group D, στο οποίο θα προστεθεί και η νικήτρια ομάδα των προκριματικών.

Η πρώτη φάση των Ομίλων θα διεξαχθεί από τις 17 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου. Το Τοp-16 θα γίνει από τις 2 Ιανουαρίου ως τις 11 Απριλίου ενώ οι αγώνες προημιτελικών από τις 15 ως τις 25 Απριλίου. Τέλος, το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί από τις 16 ως τις 18 Μαΐου στο Μιλάνο.

Group A

Μπαρτσελόνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φενερμπαχτσέ

Μπουντιβέλνικ

Παρτιζάν

Ναντέρ

Group B

Ρεάλ Μαδρίτης

Εφές

Ζαλγκίρις

Μπάμπεργκ

Μιλάνο

Στρασμπούρ

Group C

Ολυμπιακός

Σιένα

Μάλαγα

Γαλατασαράι

Ζιέλονα Γκόρα

Μπάγερν

Group D

Παναθηναϊκός

Μακάμπι

Κάχα Λαμποράλ

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ερυθρός Αστέρας

Νικήτρια ομάδας προκριματικών

*Προκριματικά:Βαρέζε-Όλντενμπουργκ, Λιέτουβος Ρίτας-Ρίγα,Νίμπουρκ-Μπάνβιτ και Χίμκι-Οστάνδη είναι τα τέσσερα ζευγάρια. Οι νικητές των δύο πρώτων παίζουν μεταξύ τους, και οι νικητές των δύο τελευταίων ζευγαριών μεταξύ τους. Οι ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό του άτυπου Final 8 θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τους Ομίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα