Μπέλλας: "Έχουμε ακόμα επτά τελικούς"

Η Ένωση Ιλίου επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ηρόδοτο και έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, μετά και την ήττα της Χαλκίδας.

Το superbasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με τον Οδυσσέα Μπέλλα, ο οποίος μας μίλησε για το ματς με τον Ηρόδοτο, τα δυο επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλα και την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Προέρχεστε απο μία ήττα στο παιχνίδι με το Ψυχικό, ωστόσο επιστρέψατε στις νίκες απέναντι στον Ηρόδοτο . Τι πιστεύεις οτι έκρινε το παιχνίδι;

"Μπήκαμε πολύ χαλαρά

στο παιχνίδι, καθώς σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις απο το πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να ρεφάρουμε την ήττα απο το Ψυχικό, όπου δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε και νομίζω πως με αυτή τη νίκη αποκτήσαμε ξανά ψυχολογία για τη συνέχεια".

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια απο την ομάδα και πως χαρακτηρίζεις αυτή τη νίκη για τη συνέχεια;

"Έχουμε ακόμα άλλους εφτά τελικούς, θέλουμε να τα πάρουμε όλα τα παιχνίδια και είναι στο χέρι μας. Η δικιά μας απόδοση πιστεύω θα καθορίσει το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα. Θέλουμε την άνοδο, θα το προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και νομίζω οτι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε".

Ο μεγάλος στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία;

"Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα επιτευχθεί και θα είμαστε στη Β Εθνική του χρόνου.

Επόμενο παιχνίδι παίζετε με τον Πόλις εκτός έδρας ...

"Πολύ δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη έδρα. Έχουν χάσει όλοι οι πρωτοπόροι, ελπίζω εμείς να το αλλάξουμε και να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα