ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Κέρδισε το «στοίχημα» ο Χουέρτας

Ο Μαρσελινίο Χουέρτας ήταν αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου τελικού της Liga Endesa μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με δικό του τρίποντο στην εκπνοή οι «Μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 81-80.

"Είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι πως χθες (σ.σ 06/06) δεν έκανα καθόλου καλό παιχνίδι. Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου σε όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά το μπάσκετ σου δίνει ευκαιρίες όπως αυτή», δήλωσε στην ισπανική «As» ο Βραζιλιάνος γκαρντ που σημείωσε μόνο τρεις αλλά καθοριστικούς

πόντους στον πρώτο τελικό. Αναφερόμενος δε στην τελευταία φάση είπε πως "έμεναν λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχε η δυνατότητα να πασάρω στον Χουάν Κάρλος (σ.σ Ναβάρο), αλλά δεν ήξερα αν θα έπιανε την μπάλα όταν του την έδινα, μιας και έμενε λίγος χρόνος. Κοίταζα την μπασκέτα και είχα την δυνατότητα να σουτάρω".

Μόνο εύκολο δεν ήταν το σουτ που επιχείρησε ο Χουέρτας, ο οποίος ομολόγησε ότι "συχνά στην προπόνηση σουτάρουμε από το κέντρο και στοιχηματίζουμε. Αυτές είναι ακραίες καταστάσεις και πολύ δύσκολες για να τις προετοιμάσεις, καθώς δεν γνωρίζεις πού και πόσο μακριά θα πάει η μπάλα, αλλά συνήθως προπονούμαστε στα τρελά σουτ".

Keywords
Τυχαία Θέματα