ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Γιασικεβίτσιους: "Γνώριζα πως θα επιστρέψω"

Η νέα σεζόν θα βρει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και ο Λιθουανός αστέρας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στις τάξεις των "Μπλαουγκράνα" ύστερα από εννέα χρόνια.

"Συνάντησα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά από την στιγμή που έφυγα από την ομάδα, ήξερα πως θα επέστρεφα. Απλά δεν πίστευα πως θα περάσει τόσο διάστημα. Ετσι όμως είναι τα πράγματα στη ζωή. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε αρχικά ο "Σάρας" κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασής

του από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια πρόσθεσε πως "είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι πρόθυμος να δουλέψω σκληρά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα".

Ο "Σάρας" γνωρίζει πως θα κερδίσει χρόνο συμμετοχής με "καθημερινή δουλειά", ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "γνωρίζω πως δεν θα έχω τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με το 2003 και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να κάνω το παιχνίδι μου και να είμαι ο εαυτός μου".

Οσον αφορά για τους στόχους της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως "η ομάδα θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους. Ολα μπορούν να συμβούν, αλλά τα πιο σημαντικά είναι η σκληρή δουλειά και να είμαστε τυχεροί με τους τραυματισμούς γιατί αυτή η ομάδα διαθέτει τα πάντα - ποιότητα και εμπειρία - και παίζει για χρόνια μαζί".

Keywords
Τυχαία Θέματα