ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Σκαριόλο: "Να συνεχίσουμε να δείχνουμε βελτίωση"

Καλή εικόνα στην άμυνα και βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού ζήτησε από τους παίκτες του ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της αυριανής (29/11, 21:30) πολύ δύσκολης αναμέτρησης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στη Βιτόρια με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα δυνατότερα ρόστερ στην Ευρώπη.

"Θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα με ένα από τα δυνατότερα ρόστερ στην Ευρώπη, μετά και τις επιστροφές από τραυματισμούς που είχε. Επίσης έρχονται από μεγάλη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα, κάτι που έδειξε πως... έχουν ζωή παρά τα συνεχόμενα

άσχημα αποτελέσματα. Επιπλέον θα αντιμετωπίσουμε και 10.000 κόσμο που πάντα υποστηρίζει την ομάδα του, ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε βελτίωση και ειδικά να δείξουμε καλή εικόνα αμυντικά όπως στα τελευταία πέντε ματς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας των Φώτση και Μπουρούση.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κιθ Λάνγκφορντ ανέφερε: "Είναι μέχρι τώρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Είναι σαν ένας τελικός και έτσι θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα. Ότι και αν χρειαστεί να κάνουμε, πρέπει να φύγουμε από τη Βιτόρια με τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα