ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Λάνγκφορντ: «Το μεγάλο βήμα στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την σπουδαία νίκη (81-51) της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού αλλά και για την συνέχεια της ομάδας του στην Ευρωλίγκα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για :

… αν τους ξάφνιασε η «μεγάλη» νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ίσως, λίγο. Δεν νομίζω βέβαια ότι η νίκη ήταν έκπληξη όσο

το σκορ (81-51). Με τον Ντάνιελ Χάκετ να έρχεται στην ομάδα και κάποιες άλλες αλλαγές που κάναμε, όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

…αν η ομάδα του ανακάλυψε τα όρια της στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Ναι, η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλης σημασίας. Είχαμε δείξει κάποια στοιχεία για το τι μπορούμε να κάνουμε και κάναμε το μεγάλο βήμα στο ματς με τον Ολυμπιακό».

... αν νιώθει πως το Μιλάνο αντιπροσωπεύει το ιταλικό μπάσκετ, καθώς η Σιένα αποκλείστηκε σε μια σημαντική χρονιά (το Final Four θα γίνει στο Μιλάνο: «Είναι σημαντική χρονιά. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές σε αυτή την πόλη λόγω της Ίντερ και της Μίλαν. Όμως φέτος η πόλη θα φιλοξενήσει τόσο το Final Four όσο και το ιταλικό κύπελλο και πιστεύω πως η ομάδα μου πρέπει να κάνει ξεχωριστά πράγματα. Κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση κι αν παίξουμε σωστά τα κομμάτια θα μπούνε σε μία σειρά».

… το τι μπορεί να αποδείξει ακόμα η ομάδα; «Θα δούμε. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να φανεί τι μπορεί να κάνει η ομάδα, δεν γίνετε να προβλέψεις μετά από ένα μόνο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω χάσει καμία προπόνηση όλο τον χρόνο και ξέρω από την προετοιμασία μέχρι σήμερα που έχει φτάσει η ομάδα. Το ότι ακόμα βελτιωνόμαστε με ενθουσιάζει. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα