ΑΡΗΣ | Συνεργασία με την OSHEE

H ΚΑΕ Αρης και η εταιρία ισοτονικών ποτών OSHEE θα βαδίζουν σε κοινούς δρόμους, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.



"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ισοτονικών ποτών OSHEE.

Η εταιρία OSHEE, με έδρα την Πολωνία, είναι μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης στην παραγωγή

ισοτονικών ποτών με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες. Η προηγμένη σύνθεση του ποτού με υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες συν 5 βιταμίνες (οι οποίες δεν εμπεριέχονται σε κανένα αντίστοιχο ισοτονικό ποτό), είναι η βασική αιτία της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρίας τα τελευταία χρόνια.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE απευθύνονται σε αθλητές και σε άτομα που έχουν δραστήριο τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης, το σώμα χάνει νερό, καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες, όπως το νάτριο και το κάλιο. Τα ισοτονικά ποτά OSHEE περιέχουν επαγγελματικά σχεδιασμένη φόρμουλα, που χάρη στους ηλεκτρολύτες, νάτριο και κάλιο και τις βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7, Ε, προσφέρουν στο σώμα την βέλτιστη ενυδάτωση που αυξάνει την ενέργεια και το επίπεδο αντοχής.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE εισάγονται αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο από την EXTREME IMPORTS ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΠΕ και διατίθενται στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρίας αναψυκτικών και χυμών ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.oshee.eu & www.extremeimports.gr", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα