ΑΡΗΣ | Σαρικόπουλος: "Να προλάβω Μπάμπεργκ και ΠΑΟΚ"

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του Άρη λόγω τραυματισμού, ωστόσο δήλωσε πως έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και αυτό που θέλει είναι να προλάβει το τουρνουά της Μπάμπεργκ, αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε όσα είπε ο 23χρονος σέντερ στον "Arena FM 89,4":

Για την πορεία της υγείας του μετά τον τραυματισμό του: "Όλα πάνε πολύ καλά. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Περιμένουμε κάποιες

εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και να πάρω το «οκ» και να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα για κάποιες μετρήσεις και θα πάω στην Φλώρινα είτε την Τετάρτη το βράδυ είτε την Πέμπτη το πρωί. Την επόμενη εβδομάδα πιστεύω ότι θα μπορώ να βγάζω όλη την προπόνηση. Προσωπικός στόχος είναι να προλάβω τα παιχνίδια στο Μπάμπεργκ και αν όλα πάνε καλά θα είμαι έτοιμος και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο".

Για το τι έκανε το καλοκαίρι: "Απλά δεν έκατσα καθόλου. Αποφάσισα να δουλέψω και να φτιάξω το πόδι μου. Τον χρόνο που αφιέρωσα στο πόδι μου τον συνδύασα με την γυμναστική για να είμαι έτοιμος όταν επιστρέψω".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Το κλίμα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικό. Υπάρχει ήδη η σωστή χημεία καθώς έμεινε ο βασικός κορμός. Τα νέα παιδιά ανταποκρίνονται σωστά μέχρι στιγμής. Κάνουμε πολύ παρέα και δένουμε".

Για το πως τους υποδέχτηκαν στη Φλώρινα όπου γίνεται η προετοιμασία: "Μας έχουν φερθεί άψογα. Ότι χρειαστούμε μας έχουν βοηθήσει. Ο κόσμος που ήρθε ήταν ζεστός και όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Είναι μεγάλο γεγονός για την τοπική κοινωνία ο ερχομός του Άρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα