ΑΡΗΣ | Καμπερίδης: "Το πιστεύαμε πολύ"

Ο πρώην παίκτης του Αρη και νυν μέλος του προπονητικού τιμ, Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως υπήρχε από την αρχή η πίστη πως η ομάδα θα κερδίσει και θα πάρει την πρόκριση μέσα στο Παλατάκι.

Οι δηλώσεις του Καμπερίδη στον Arena FM 89.4:

Για το πώς κατάφεραν να κερδίσουν: "Παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είχε γίνει και συζήτηση την προηγούμενη του αγώνα και νομίζω ότι έκανε καλό στην ομάδα. Στην αρχή και στο τέλος, που από

τους εννέα πόντους η διαφορά πήγε στους πέντε, φάνηκαν τα καλά της συζήτησης. Εκεί νομίζω ότι και ο Αντώνης Ασημακόπουλος έδειξε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του. Μάζεψε όλα τα παιδιά και ήταν καθοριστικό για την ηρεμία της ομάδας. Ανησυχήσαμε λίγο, αλλά φέραμε το παιχνίδι στα μετρά μας και είχαμε την πίστη ότι θα κερδίσουμε. Κάποια στιγμή το είπα και τους συνεργάτες μου ότι θα κερδίσουμε".

Για τον έλεγχο των ριμπάουντ: "Ο κόουτς επιμένει πάρα πολύ σε αυτόν τομέα. Τα ριμπάουντ είναι καθοριστικός τομέας. Όταν παίρνεις επιθετικά ριμπάουντ έχεις 60% να ευστοχήσεις. Αν κάνεις και δεύτερο έχεις 80%. Φαντάζομαι ότι όταν δημιουργείς δεύτερες και τρίτες προϋποθέσεις αυξάνεις τις πιθανότητες για καλάθι".

Για τον αρχηγό του Άρη, Αντώνη Ασημακόπουλο: "Ο Αντώνης είναι πάρα πολύ έμπειρος για να του ευχηθώ κάτι. Ήταν αυτός που περίμενα σε ένα τέτοιο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα