ΑΡΗΣ | Η "πρώτη" του "αυτοκράτορα"

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο Αρης στο Αλεξάνδρειο, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες, αν και υπήρχαν αρκετές απουσίες!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε στη διάθεσή του 13 παίκτες στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας, αναμεσά τους όχι μόνο παίκτες που ανήκουν στον Αρη, αλλά και υπό δοκιμή.

Μάλιστα, το παρών έδωσε και ο Κλιφ Κόλιμον, με τον οποίο οι "κίτρινοι" έχουν δώσει τα χέρια, όμως δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή μέχρις

ότου αρθεί το απαγορευτικό της FIBA.

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν σήμερα ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Τάσος Δήμας, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σπύρος Μούρτος, που έχουν συμβόλαιο με τον Αρη, συν τον Κόλιμον.

Απόντες ήταν οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς (γίνονται προσπάθειες να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη της βδομάδας, κάτι που εξαρτάται από την έκδοση της βίζας του), Ζήσης Σαρικόπουλος (που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή από την Παρασκευή), Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Νταν Μαυραειδής, του οποίου το συμβόλαιο αναμένεται να λυθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα