ΑΡΗΣ | Αθηναίου: "Κομμάτι της αναγέννησης του Άρη"

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας, πραγματοποίησαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τον τονίζει πως είναι τιμή που ανήκει στις τάξεις των "κίτρινων", και τον δεύτερο να εξηγεί πως η μεταγραφή του αποτελεί δικαίωση για τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: "Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που στην προσπάθεια της αναγέννησης του ΑΡΗ, οι άνθρωποι της Διοίκησης και ο κόουτς Αγγέλου, μου εμπιστεύθηκαν ένα μεγάλο κομμάτι ευθυνης και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε

αυτο το μεγάλο Σύλλογο εκεί που του αξίζει".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας σχολίασε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέρνω και φτάνω σε μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ. Ο καθένας ξέρει τί σημαίνει ΑΡΗΣ. Αισθάνομαι δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι ο κόουτς είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν και εκτιμώ το γεγονός ότι ένας τέτοιος προπονητής με προσέγγισε και με ήθελε στην ομάδα. Όλη αυτή η συμπεριφορά από τους ανθρώπους του ΑΡΗ με έκανε να νιώσω όμορφα. Αυτό που μπορώ να πω είναι μόνο σκληρή δουλειά για τη νέα χρονιά και μέσα από αυτήν, θα ανταμειφθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα