ΑΡΗΣ | Ασημακόπουλος: "Να περιορίσουμε τα ατού του Πανιωνίου"

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο την Πέμπτη (23/5, 19:30) στο "Nick Galis Hall" τον Πανιώνιο για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι οφ, με τον Αντώνη Ασημακόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να μην επιτρέψει στους "κυανέρυθρους" να κάνουν το παιχνίδι τους και παράλληλα να σταματήσουν τη δράση των πρωτοκλασάτων παικτών του Σφαιρόπουλου.

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στον πρώτο μας αγώνα απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε τρίτη στην κανονική

διάρκεια του Πρωταθλήματος. Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλαμε όλοι μας", ανέφερε χαρακτηριστικά στο "arisbc.gr" ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ,

"Στα πλέι οφ κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και με αυτόν τον τρόπο σκέψης θα αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι της Πέμπτης. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του Πανιωνίου, να μην επιτρέψουμε να επιβάλλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, αλλά και να ελέγξουμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ".

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των "κίτρινων". "Έχουμε να δώσουμε μία μάχη, στην οποία θέλουμε συμπαραστάτη από τον κόσμο μας. Να μας δώσει ώθηση με τη φωνή του και την υποστήριξή του. Οι φίλαθλοι μάς βοήθησαν πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους θέλουμε δίπλα μας και στο δύσκολο αυτό παιχνίδι", κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα