ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Εμείς θα δώσουμε τα πάντα"

Για την πορεία του Άρη στην Ευρώπη αλλά και το κόστος της καλής αυτής παρουσίας στο Eurocup μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενόψει του αυριανού (28/02) ματς με την Ντόνετσκ.

"Η ευρωπαϊκή παρουσία μας ολοκληρώνεται κόντρα στην Ντόνετσκ και έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημέοι. Κερδίσαμε σε εμπειρίες, νικήσαμε ορισμένα ματς και αν λάβουμε υπόψιν μας πότε μαζευτήκαμε ως ομάδα και με ποιους αντιπάλους παίξαμε, μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Η καλή παρουσία μας είχε

και μεγάλο κόστος. Δεν είχαμε τόσο βαθύ ρόστερ και η Ευρώπη μας κόστισε από την πλευρά των ταξιδιών, αφού σε κάθε αποστολή είχαμε δύο ξενύχτια. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στην Ντόνετσκ. Ο αντίπαλός μας θέλει πολύ τη νίκη για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου και η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη. Είναι μία ομάδα με πλήρες ρόστερ και έμπειρο προπονητή, όμως εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε".

Όσο για το αν τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά για τον Άρη, είπε:

"Αν δεν έφευγε ο Τζέιμς και δεν κάναμε κάποιες ήττες, μπορεί να παίζαμε κι εμείς για την πρόκριση αύριο. Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει στον κόσμο και θέλουμε να αφήσουμε αυτή που μας αξίζει για την ευρωπαϊκή πορεία μας. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις τον κόσμο στο γήπεδο, τέτοια εποχή και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο συγκεκριμένο αγώνα. Και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελε. Όμως για να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και να διεκδικείς τη νίκη. Δεν μπορώ να παρακαλάω συνεχώς τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, όμως δεν έχω παράπονο απ' αυτόν, σε δύσκολες στιγμές μας στήριξε βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα