ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Εχω να πληρωθώ τέσσερις μήνες"

Ο "Αυτοκράτορας" είπε το αντίο στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Αρη, τόνισε ότι έχει να πληρωθεί τέσσερις μήνες αλλά υπογράμμισε ότι εάν παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν τότε θα κάνει τους φιλάθλους να χορεύουν στις εξέδρες…

Ο προπονητής του Αρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis".

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε αρχικά στο Κύπελλο που κατέκτησε ο Άρης το 2004 στην Λαμία.

Εκείνη την χρονιά ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο της ομάδας όμως τον αντικατέστησε ο Τσαρλς Μπάρτον:

"Δεν μου αρέσει να γυρίζω το χρόνο πίσω. Δεν υπήρχε υπομονή τότε. Η ομάδα εκείνη είχε καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό μετά από ένα επεισοδιακό τελικό".

Για τα οικονομικά προβλήματα που "ταλανίζουν" τις ομάδες αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη είπε:

"Είναι μία κατάσταση πολύ άσχημη. Προσπαθούμε να μη μας επηρεάζει. Αλλά όταν δεν έχεις βάθος πάγκου και μεγάλο μπάτζετ τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με τεράστια μπάτζετ οι οποίες ήταν καλύτερες ενημερωμένες για τα προβλήματα που έχουμε. Πρέπει να τονίσω όμως ότι το όνομα του Άρη χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ευρώπη".

Για τα προβλήματα στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα:

"Για μένα δεν είναι κακό οι ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πέφτουν κατηγορία και κάποιες άλλες που έχουν τα εχέγγυα να ανεβαίνουν".

Αναφορικά με τις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος:

"Όπου και να τερματίσει ο Άρης εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος και από τη φύση μου και μου αρέσει να βάζω στόχους. Αυτό είπα και στα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια. Θα πάμε να κερδίσουμε και τα έξι . Μπορεί και να τα χάσουμε όλα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Η ομάδα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς δεν είναι ίδια. Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι ειλικρινής. Χθες ήταν πολύ λίγοι στο γήπεδο. Ξέρω όμως πως κάποια στιγμή θα τους υποχρεώσουμε να έρθουν στον γήπεδο. Φέτος σε κάποια παιχνίδια που η ομάδα βρήκε ρυθμό ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο. Εάν δοθούν λύσεις στα θέματα του Άρη και πρώτα ο θεός μείνουμε και του χρόνου υπόσχομαι ότι θα τους υποχρεώσουμε να έρθουν στο γήπεδο και χορεύουν στις κερκίδες".

Τέλος υποστήριξε πως εκτός από τους παίκτες είναι και αυτός αρκετούς μήνες απλήρωτος:

"Είμαι και εγώ τέσσερις μήνες απλήρωτος. Χρειάζεται υπομονή. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι έφερα μαζί μου ένα παιδί τον Θωμά Κωστόπουλο που ήταν περιζήτητος στην Αθήνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα