ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βούκσεβιτς: "Δεν ξεχνάω τον Απόλλωνα και γίνομαι ΣυμΜέτοχος"

Ο Ντούσαν Βούκσεβιτς αποφάσισε να γίνει ΣυμΜέτοχος στην ΚΑΕ λαϊκής βάσης του Απόλλωνα, καθώς όπως τόνισε δεν ξεχνάει ότι από την ομάδα της Πάτρας πήρε ώθηση για να πετύχει στην καριέρα του.

Στο πλευρό του Απόλλωνα και συγκεκριμένα στην προσπάθεια που κάνει η προσωρινή επιτροπή για την δημιουργία Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας λαϊκής βάσης, βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας Ντούσαν Βούκσεβιτς.

"Πιστεύω ότι αυτό το μοντέλο (σ.σ. ΚΑΕ

λαϊκής βάσης) είναι πολύ καλό για τον Απόλλωνα, τους φιλάθλους, και την πόλη", δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ για την εκστρατεία της προσωρινής επιτροπής να συγκεντρώσει το Μετοχικό Κεφάλαιο που απαιτείται από το νόμο για να αγωνιστεί ο Απόλλωνας στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Ο Ντούσαν Βούκσεβιτς αναφέρθηκε στα πετυχημένα παραδείγματα συλλόγων της Ιταλίας και της Ισπανίας, οι οποίοι στηρίχθηκαν στη δύναμη των φιλάθλων τους και διαπρέπουν στις διοργανώσεις των χωρών τους και στην Ευρώπη.

"Είναι θετικό να μην υπάρχει ένας πρόεδρος, αλλά ένας σύλλογος στον οποίο θα μετέχουν πολλοί φίλαθλοι και θα αποφασίζουν για το μέλλον του" λέει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και πρόσθεσε ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα επιτυγχάνεται και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Κάτι που αποτελεί ζητούμενο για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.

"Η άνοδος στην Α1 εθνική κατηγορία θα φέρει ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο. Πιστεύω όμως ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του Απόλλωνα να δημιουργήσουν την ΚΑΕ λαϊκής βάσης είναι πολύ σημαντική και πρέπει να στηριχθεί από τους Πατρινούς" επεσήμανε ο Βούκσεβιτς.

"Ασφαλώς και θα γίνω συμ-μέτοχος στην ΚΑΕ λαϊκής βάσης. Δεν ξεχνάω την ομάδα που πήρα την ώθηση για να κάνω αυτά που έκανα στην αθλητική μου καριέρα" τόνισε ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα