ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Να μπουν οι παίκτες στον αγωνιστικό ρυθμό"

Ο Απόλλωνας Πάτρας θα υποδεχθεί τον ΑΓΟΡ την Τετάρτη (13/03) και στόχος του Νίκου Βετούλα είναι να βγάλει από το μυαλό των παικτών του το γιορτινό κλίμα του All Star Game και να βρουν και πάλι τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΑΓΟΡ με την οποία ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Α1:

"Είναι εκ των πραγμάτων ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από

μια γιορτή του μπάσκετ που έγινε στην Πάτρα, και το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να «καθαρίσει» το μυαλό των παικτών από το γιορτινό κλίμα και να ξαναμπούν στο ρυθμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το Ρέθυμνο έχει αλλάξει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του με το νέο κόουτς. Εμείς πρέπει να πιάσουμε τον ρυθμό και την απόδοση που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια και να είμαστε πολύ δυνατοί στον έλεγχο των ριμπάουντς και στο αμυντικό τρανζίσιον".

Με τη σειρά του ο Γιάννης Λιανός δήλωσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παίζει γρήγορο μπάσκετ, το οποίο πολλές φορές είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε, για να φτάσουμε κοντά στο στόχο της 6ης θέσης. Θεωρώ ότι πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό του Ρεθύμνου. Τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα