ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Για 30 λεπτά καλύτερος ο Άρης"

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως πρέπει να βρει τη λύση η ομάδα του για να μπαίνει πιο δυνατά στα παιχνίδια και να μην περιμένει το τέταρτο δεκάλεπτο για να επιχειρήσει την ανατροπή.

"Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Θεωρώ ότι στα τρία δεκάλεπτα ήταν καλύτερος. Ξέραμε ότι προερχόταν από δύο ήττες και θα έπαιζε με πολύ πάθος και σκληρά, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς μπήκαμε τελείως νωθρά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Θεωρώ ότι μετά ανεβάσαμε την άμυνα, κάναμε αρκετά κλεψίματα. Η ομάδα έφτασε

το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ και έχασε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε ένα παιχνίδι που χάναμε με 17 πόντους, το γύρισαν με αρκετά κλεψίματα. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 25 λάθη, αλλά όπως και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο τελευταίο δεκάλεπτο είναι που παίζουμε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να βρούμε λύσεις να ξεκινάμε από το πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο, γιατί δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνεχώς τα παιχνίδια στο τελευταίο. Εμείς πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό".

Από την πλευρά των παικτών ο Πολ Χιλ τόνισε: "Ηταν καλό παιχνίδι. Η ομάδα μας ξεκίνησε μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσαμε να παίξουμε, ξεκινήσαμε το παιχνίδι από το 4ο δεκάλεπτο. Ο Άρης έπαιξε καλό μπάσκετ έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια, αλλά εμείς επαναλαμβάνω δεν παίξαμε καλά. Ξεκινήσαμε χωρίς ψυχή, αλλά κόσμος μας βοήθησε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα