ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Επόμενος στόχος τα πλέι οφ"

Ο Απόλλων Πατρών πήρε τη νίκη με 68-65 επί του Πανελευσινιακού για την 22η αγωνιστική της Α1, "καθάρισε" την... υπόθεση παραμονή και πλέον κοιτάει πιο ψηλά, καθώς όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας ο νέος στόχος της ομάδας του είναι η είσοδός της στα πλέι οφ.

"Συγχαρητήρια στον κόουτς για την προσπάθεια της Ελευσίνας. Αξίζει σεβασμό. Είχαμε πει να «φύγει» το παιχνίδι από τα γκαρντ των αντιπάλων μας. Είναι ενδεικτικό πως ο Λιακόπουλος σε 25' είχε δυο σουτ, ενώ δεν αφήσαμε τους Παπανικολόπουλο και Μαγγουνή να μπουν στο παιχνίδι. Παρ' όλο που χάσαμε στην στατιστική, νικήσαμε στην άμυνα που δίνει

τις νίκες. Ο βασικός στόχος που ήταν η παραμονή, υλοποιήθηκε. Επόμενος στόχος είναι τα πλέι οφ. Εχουμε τέσσερα ματς. Θα δούμε τι θα κάνουμε", δήλωσε ο προπονητής των "μελανόλευκων".

Ο Λάρι Τέρνερ από την πλευρά των παικτών του Απόλλωνα σημείωσε πως ήταν σκληρό παιχνίδι. Κάναμε κοιλιά στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χάριν της καλής μας άμυνας. Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε στο ένας εναντίον ενός και έτσι βρήκαμε τους διαδρόμους και βάλαμε τα καλάθια". Οσον αφορά για την τελευταία φάση που ο Απόλλωνας δεν έκανε φάουλ, ανέφερε ότι "για την τελευταία φάση είπε «κάναμε ένα λάθος που δεν πληρώσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα