ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Τα εισιτήρια με Καβάλα

Ο Απόλλωνας υποδέχεται στην Πάτρα την Καβάλα για την τέταρτη αγωνιστική της Α1, αναζητώντας την πρώτη του νίκη και θέλει την στήριξη του κόσμου του.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης:

"Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 15€ (κερκίδα Α - καρέκλες απέναντι από πάγκους ομάδων), 13€ (κερκίδα Β - καρέκλες πίσω από πάγκους ομάδων) και 10€ (υπόλοιπες κερκίδες

χωρίς κάθισμα).

Τα εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 – 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή κάρτα διαρκείας. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου (μέλη του ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ κλπ), οι φωτογράφοι μέλη των αναγνωρισμένων Ενώσεων Φωτορεπόρτερ, και οι κατέχοντες επίσημη ειδική πρόσκληση ή κάρτα του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι εφαρμόζεται ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode, το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το χορηγό τεχνολογικών εφαρμογών, την πατρινή εταιρία DYNACOMP.

Το πάρκινγκ εντός του χώρου του γηπέδου θα επιτραπεί αυστηρά στους κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων)".

Keywords
Τυχαία Θέματα