ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Τα εισιτήρια με ΑΓΟΡ

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Τετάρτη 13/03 το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της Α1 και η ομάδα της Πάτρας, ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

"Από τη Δευτέρα 11/03/2013 ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (ώρα έναρξης 18:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ET-3).

Τα εισιτήρια

του αγώνα προπωλούνται από το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα «TEMPOSPORT» (Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ για κερκίδα Α (καρεκλάκια απέναντι από πάγκους ομάδων), 13 ευρώ για κερκίδα Β (καρεκλάκια πίσω από πάγκους ομάδων), 10 ευρώ για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), 7 ευρώ φοιτητικό/μαθητικό για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode".

Keywords
Τυχαία Θέματα