ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | "Ομάδα με τρομερή ομοιογένεια ο Ολυμπιακός"

Τα πρώτα δείγματα γραφής του φετινού Ολυμπιακού ανέλυσε ο Νίκος Βετούλας, μετά τα δύο φιλικά των "ερυθρόλευκων" με τον Απόλλωνα, με τον τεχνικό των πατρίνων να στέκεται στην "τρομερή ομοιογένεια" των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ παράλληλα εκθείασε και τον Γιώργο Μπαρτζώκα...

"Είναι μια ομάδα με τρομερή ομοιογένεια. Βλέπεις σε όλους τους παίκτες, ακόμη και στα νέα ηλικιακά παιδιά, να υπάρχει τεράστια αυτοπεποίθηση, που είναι πολύ σημαντικό,

κάτι που το συναντήσαμε και εμείς με την ασφυκτική πίεση που δεχθήκαμε από το ξεκίνημα κιόλας του πρώτου φιλικού", τόνισε αρχικά ο Νίκος Βετούλας στο "ΦΩΣ".

Στην συνέχεια ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε στους νεοαποκτηθέντες "ερυθρόλευκους" Μαυροειδή-Περπέρογλου: "Θεωρώ ότι με την ουσιαστική ένταξη στην ομάδα των Περπέρογλου και Μαυροειδή θα είναι καθ’ όλα έτοιμη αθλητική ομάδα, με ρόλο και πάλι πρωταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη", ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως:

"Το ότι ο Ολυμπιακός διατήρησε τον βασικό κορμό παικτών είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας, ενώ σε ό,τι αφορά την παρουσία του Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός Έλληνας προπονητής. Ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει ερχόμενος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, θέλει και είναι λογικό να περάσει δικά του πράγματα στην παρούσα φάση της προετοιμασίας και έχει όλα εκείνα τα εργαλεία πιστεύω για να δουλέψει όπως θέλει και να πετύχει τα καλύτερα δυνατά σε ομάδα που είναι... καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα