ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Λιανός: "Η αναβολή μας... ξενέρωσε"!

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Α1 έχει προβληματίσει τόσο το μπασκετικό κοινό όσο και τους ίδιους τους παίκτες, με τον Γιάννη Λιανό του Απόλλωνα να δηλώνει χαρακτηριστικά πως, "ξενερώσαμε".

Ο Ελληνας φόργουορντ της ομάδας της Πάτρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", δήλωσε:

"Κάνουμε κοντά δύο μήνες προετοιμασία και όλοι στην ομάδα περιμέναμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετρούσαμε τις μέρες, αφού καλή είναι η προπόνηση και τα φιλικά, αλλά τους αθλητές του θρέφουν τα επίσημα παιχνίδια. Παράλληλα πολλά παιδιά στον Απόλλωνα δεν έχουμε παίξει στην Α1

Εθνική και θέλουμε να παίξουμε, υπήρχε και υπάρχει ανυπομονησία. Η αναβολή λοιπόν μας ξενέρωσε και μας πάει πάει πίσω".

-Συνέπειες από την αναβολή θα υπάρχουν;

"Θεωρητικά ίσως η αναβολή για την ομάδα μου να βγει και σε καλό. Το λέω αυτό γιατί δύο συμπαίκτες μου, ο Νίκος (Αργυρόπουλος) και ο Σέιν (Γουόκερ) ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θα βρουν τον χρόνο στην διακοπή να τους ξεπεράσουν. Ειδικά η απουσία του Νίκου είναι αρκετά σημαντική αφού είναι ο πιο έμπειρος μας παίκτης. Από την άλλη, όλη η προετοιμασία που κάνουμε είχε πλάνο να είμαστε έτοιμοι στις 6-7 Οκτωβρίου. Συνεπώς βγαίνουμε εκτός, βέβαια όλα αυτά ισχύουν στην θεωρία. Στην πράξη και από τα αποτελέσματα θα φανεί εάν η αναβολή μας κάνει καλό ή κακό".

-Στο άθλημα πάντως η αναβολή κάνει ζημιά...

"Θα συμφωνήσω μαζί του. Γενικά θα έλεγα ότι οι διαφωνίες, οι αντιπαραθέσεις, η αμφιβολία που υπάρχει πλέον για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα κάνει ζημιά. Βγαίνει μια άσχημη εικόνα για το μπάσκετ".

-Τι βλέπεις να γίνεται;

"Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έστω με μια εβδομάδα καθυστέρηση. Δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι κάτι άλλο".

-Η ομάδα πώς είναι;

"Εχουμε δουλέψει αρκετά. Μετά από αποκλεισμό από την Ν. Κηφισιά μας δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε σε καλή κατάσταση".

-Στην Κηφισιά τι έγινε;

"Θεωρώ ότι μπήκαμε ποιο χαλαροί απ' όσο έπρεπε. Ισως να επηρεαστήκαμε από τις καλές μας εμφανίσεις στα φιλικά. Μας έλλειψε η συγκέντρωση και το κίνητρο που είχαμε πέρυσι ως ομάδα Α2, όταν στο Κύπελλο αγωνιστήκαμε με ομάδες Α1 Εθνικής όπως το Περιστέρι, το οποίο αποκλείσαμε και τον Ικαρο Καλλιθέας, από τον οποίο χάσαμε στο σουτ. Παρόλα αυτά με την Ν. Κηφισιά γυρίσαμε από το -21 και στο φινάλε ηττηθήκαμε κυριολεκτικά από μια λάθος αντίδραση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ηταν ένα μάθημα. Σε κάθε περίπτωση ο βασικός μας στόχος είναι στο πρωτάθλημα και είναι η καλή πορεία και η παραμονή στην Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα