ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Από αύριο (16/4) τα εισιτήρια για τον αγώνα με Παναθηναϊκό

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα των εισιτήριων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα η έκκληση της διοίκησης για τη συμβολή του κόσμου σε μια κόσμια και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

"Ξεκινάει από αύριο Τρίτη 16/04 η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας (Κυριακή 21/04 και ώρα 5:00 μ.μ.) με τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδας για το 2013, Παναθηναϊκό. Λόγω

της μεγάλης ζήτησης, καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επικρατήσει αθλητικό πνεύμα εντός και εκτός του γηπέδου και να μη σκιαστεί με κανέναν τρόπο το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός. Στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωποι του Απόλλωνα Πάτρας (ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ανδρέας Μολφέτας και το μέλος της οικονομικής επιτροπής Κώστας Καραπάνος) συμμετείχαν σε σύσκεψη που οργάνωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής, παρουσία του γενικού διευθυντή του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Κονδύλη, εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της εταιρείας φύλαξης που συνεργάζεται με τον σύλλογο.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας απευθύνει έκκληση προς τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν με την θετική συμπεριφορά τους την διεξαγωγή αυτής της μεγάλης μπασκετικής γιορτής.

Για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνει ότι:

1. Θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ιδιωτική εταιρία ασφαλείας με την οποία συνεργάζεται ο Απόλλωνας Πάτρας

2. Θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

3. Η διάθεση όλων των εισιτηρίων θα γίνει μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερομένου και την καταγραφή των στοιχείων του στο στέλεχος του εισιτηρίου

4. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευθεί έως δύο (2) εισιτήρια για αντίστοιχα δύο (2) άτομα, με τις αντίστοιχες ταυτότητες.

Επίσης, σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων από την Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνεται ότι, τα διαθέσιμα εισιτήρια θα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα «TEMPOSPORT» (Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

· Κερκίδα Α (καρεκλάκια έναντι πάγκων ομάδων): 25€ (περιορισμένος αριθμός)

· Κερκίδα Β (καρεκλάκια όπισθεν πάγκων ομάδων): 20€

· Κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι): 15€

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση ειδικών καρτών για την είσοδο στο γήπεδο θεατών, που θέλουν να παρακολουθήσουν και τους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες για την BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ με αντιπάλους τις ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ενώ θα έχουν και δικαίωμα 10% έκπτωσης για τον εντός έδρας αγώνα του 1ου γύρου των play offs, εφόσον προκριθεί η ομάδα μας.

Οι τιμές των καρτών είναι (σε παρένθεση οι αντίστοιχες τιμές των εισιτηρίων με ΠΑΟ - ΠΑΟΚ):

· Κερκίδα Α (Αριθμημένα καρεκλάκια): 40€ (25€+20€)

· Κερκίδα Β (Αριθμημένες καρεκλάκια): 30€ (20€+15€)

· Κερκίδα Γ (χωρίς καρεκλάκια): 25€ (15€+12€)

Η Διοίκηση του Απόλλωνα παρακαλεί τους φιλάθλους όπως φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια του εισιτηρίου τους. Επισημαίνεται ότι στις εισόδους θα γίνεται αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στους φιλάθλους, ενώ θα εφαρμόζεται και το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων του Απόλλωνα Πάτρας με τη χρήση barcode.

Για τους κατόχους καρτών διαρκείας θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση για τον τρόπο εισόδου τους στο γήπεδο τις επόμενες μέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα