ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | "Παιχνίδι ζωής ή θανάτου…"

Η προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφές οδηγήθηκε σε τέταρτο παιχνίδι με τον Οκτάι Μαχμουτί να ζητά την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας του για το ματς της Παρασκευής (19/4) και τον Σάσα Βούγιασιτς να επισημαίνει τη μεγάλη σημασία της αναμέτρησης.


"Κερδίζοντας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς δείξαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος. Παρουσιάσαμε στην άμυνα και την επίθεση όσα προηγουμένως είχαμε σχεδιάσει. Τώρα το σκορ της σειράς είναι 1-2. Το τέταρτο ματς θα

είναι ένα από τα πιο κρίσιμα της σεζόν για εμάς. Όπως και στο τρίτο παιχνίδι, θέλουμε δίπλα μας τον έκτο μας παίκτη, τον κόσμο μας, για να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύω πως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πάμε σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο προπονητής της Εφές.


Ο Σάσα Βούγιασιτς από την πλευρά των παικτών της Εφές ανέφερε πως "το αυριανό (σ.σ 19/4) είναι ζωής ή θανάτου για εμας. Εχουμε ανάγκη από τον κόσμο μας να είναι και πάλι ο έκτος μας παίκτης για να δείξουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε και την καρδιά μας για να υπερασπιστούμε ό,τι μας ανήκει".

Keywords
Τυχαία Θέματα